0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2 avocado
250 gram cherry tomaten
1 paprika (rode)
40 gram feta
2 etlp olijfolie
1 limoen
zout en peper
stokbrood (optioneel)

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Avocado Feta Salade

  • Serves 1
  • Easy

Directions

Als ik alleen eet vind ik het soms toch moeilijk te verzinnen wat te gaan eten. Een luxe probleem natuurlijk, maar dat maakt het niet minder een probleem. Ik heb dan vaak geen zin om heel uitgebreid voor mezelf te gaan komen, maar daarin tegen wil ik altijd lekker eten en nieuwe gerechten uitproberen. Een uitdaging dus.

Met het warme zomer weer ga ik dan meestal voor de ‘salades’ en vandaag had ik onwijs zin in avocado. Avocado is natuurlijk een perfect ingrediënt voor een salade en met wat neuzen in de supermarkt besloot ik een simpele Avocado Feta Salade te maken.

Met een stokbroodje erbij is het een prima gerecht voor een zomerse avond alleen op het balkon. Je kunt natuurlijk ook de avocado feta salade prima als fris bijgerecht serveren voorbij een barbecue.

Steps

1
Done

Halveer de tomaten, snij de paprika en avocado in blokjes en meng ze in een salade schaal.

Verkruimel de feta over de salade.

2
Done

Dressing...

Meng de olijfolie en limoensap en breng op smaak met zout en peper.

Doe de dressing over de salade.

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Banaan-Aalbes Smoothie
previous
Banaan-aalbes smoothie
Krokante Kaas-Uien Kip | Buzz in the Kitchen
next
Krokante kaas-uien kip

Add Your Comment