Taste of Christmas 2014

Het zomerse foodie festival Taste heeft dit jaar ook een kerst versie: Taste of Christmas. Een festival waar je het hele weekend lang inspiratie op kunt doen voor de feestdagen. Het drie daagse festival is gister begonnen en duur nog het hele weekend. Het vindt plaats in een prachtige Kerstige Jaarbeurs in Utrecht. Gister op de eerste dag van het festival ben ik samen met mijn Xmas-fanatic moeder een kijkje gaan nemen in dit winterwonder land vol met heel veel lekkers.

De eerste editie van de Taste of Christmas Nederland is van start gegaan maar duurt nog tot zondag 22.00. Kaartjes kun je op de site van tasteofchristmas.nl kopen, dus mocht je nog tijd hebben en hou je van kerst zou ik er zeker even heen gaan. Maar wat is er dan te zien en doen?

 

Taste of Christmas Nederland 2014

Net als op het zomerse festival van de Taste vinden er diverse kooksessies en workshops plaats zoals bij de Foodies Magazine stand en het AEG Taste Theater. Bij het Taste Theater zie je onder leiding van Ramon Beuk, sterrenchefs als Peter Lute en Alain Caron hun signature dishes koken die je tevens vervolgens kunt proeven in het Sterrenpaviljoen. Heerlijke Kerstige gerechten die je voor je neus ziet gemaakt worden en daarna kunt kopen. Leuk en lekker.

Daarnaast zijn er tal van rollende keukens waar je ook eten kunt kopen en een ware kerstmarkt waar je leuke nieuwe producten vindt en inspiratie op kunt doen voor de feestdagen.

Kort om het Taste of Christmas Festival is een prachtig winters festival vol met eten, producten en inspiratie voor de feestdagen. Mocht je nog een gaatje in je agenda hebben dit weekend ga er dan zeker nog even heen. Hou er wel rekening mee, je zult vast en zeker niet met lege handen naar huis gaan!

Foodies Magazine Workshop

Reizende Sterren

Taste of Christmas 2014 - Grizzl
Flamkuchen
AEG Taste Theater
IMG_6209
IMG_6212

Taste of Christmas - Rollende Keukens

EN NATUURLIJK DE AANKOPEN:

IMG_6218

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!