All you want for Xmas Tips 2014

Schiet de kerst stress al helemaal bij je in? Je hoofd al vol van het Kerstdiner en dan moet je ook nog bedenken wat voor kerstcadeaus te kopen. Iets kleins, Iets groots en alle ideeën heb je al gebruikt voor Sinterklaas. Waar te beginnen?! Kerstcadeaus kopen moet iets leuks zijn en niet stress vol.

Zelf vind ik het heerlijk om dan ‘s avonds in een prachtig verlichte stad rond te lopen op zoek naar cadeautjes voor mijn familie, maar wat inspiratie voor mensen die geen lijstje hebben van wat ze hebben is toch altijd wel handig.

Om de kerst cadeau stress iets te minderen en te helpen met wat inspiratie heb ik wat rond geneust voor kerst cadeau tips met een aantal van mijn 2014 favoriete er tussen.

 

Kerst Cadeau Tip 2014 - GadgetsJack Daniels Houtsnippers €12,99 (bol.com), Vleesmolen €29,99 (cook&co), Pagoda (oil&vinegar),
Knoflooksnijder €12,95 (oil&vinegar), Hamburgerpress €21,95 (oil&vinegar), Honingdripset €12,95 (oil&vinegar)

 

Kerst Cadeau Tip 2014 - Cadeau PakketKaasmaakset €17,99 (bol.com), Condiment set €23,95 (bol.com),
Blond Amsterdam Winter Ontbijtset €20 (blond), Olijfolie pakket €29,99 (oil&vinegar)

 

Kerst Cadeau Tip 2014 - CookBookNederlandse Bloggers: PowerFood ~ RensKroes, 5 or Less ~ChicksLoveFood, In de Keuken ~ YvesTown,
Internationale Kookboeken: I Quit Sugar ~ Sarah Wilson, Same Same but Different ~Poh Ling Yeow, Bespaar met Jamie ~Jamie Oliver.

 

Kerst Cadeau Tip 2014 -Foodie Fiction The Hundred-Food Journey ~R.C. Morais, My Life in France ~ Julia Child, Meet Me at the Cupcake Café ~ J. Colgan

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!