Happy 29th Birthday!

Happy Birthday to Me! 

Vandaag ben ik 29 jaar geworden, wat betekend dat de 3-0 op de loer staat!
Bij een verjaardag hoort een traktatie. Vandaag vier ik het op mijn werk met maar liefst twee van mijn favoriete taartjes en zaterdag vier ik het met vrienden en familie, waarbij een van mijn favoriete cupcakes op de planning staat. Helaas kan ik jullie alleen trakteren op recepten en dat doe ik bij deze met deze drie verjaardag toppers…

Pink Berry Champagne Cupcake - Buzz in the Kitchen

PINK BERRY CHAMPAGNE CUPCAKES

Pineapple Upside Down Cake Recept Buzz in the Kitchen

PINEAPPLE UPSIDE DOWN CAKE

Nutella Cake

NUTELLA CAKE

 Op naar de 30!

Wendy 29 Jaar

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!