St. Lawrence Market in Toronto, Canada

 

Ben je in Toronto en hou je van eten dan mag een bezoek aan de door National Geographic in 2012 ‘s werelds beste food market zeker niet ontbreken. Ik heb het dan over een bezoek aan St. Lawrence Market in Toronto. Een gigantische pakhuis waarin een prachtige food markt schuilt.

St. Lawrence Market

St. Lawrence Market is in twee delen opgedeeld: de North Market, waar de farmers market en antiek markt plaats vinden in het weekend, en de South Market waar vele eettentjes te vinden zijn. Van deli’s, bakkerijen, vis stallen tot bakkerijen. Er is voor iedereens smaak wel wat te vinden.

Hotspot St Lawrence Market Toronto - Fish Stall

Hotspot St Lawrence Market Toronto - Eves Temptations

Hotspot St Lawrence Market Toronto - Carousel Bakery

Ga vooral naar de St. Lawrence Market met goede trek, want je zult gegarandeerd iets lekkers willen kopen. Wij waren er rond lunch tijd. We besloten wat sandwiches te halen bij Carousel Bakery, een Italiaanse bakkerij. We gingen voor een chicken parmesan sandwich en een olijven focaccia met grilde groenten. De broodjes zijn groot genoeg om ook heel goed te kunnen delen om nog andere dingen op de markt te proberen.

Als dessert stopte we nog bij twee bakkerijen om diverse patisserie traktaties te halen voor onderweg: cupcakes, koekjes en mini pie’s (pecan en lemon merengue).

Hotspot St Lawrence Market Toronto - Bakery

Hotspot St Lawrence Market Toronto - Treats

 

Al is het alleen al om het prachtige pakhuis, een bezoek aan St Lawrence Market is het absoluut waard. Een gigantische food markt voor heerlijk eten voor iedereens smaak. Voor ontbijt, lunch of een lekkere snack zit je bij St Lawrence Market perfect. Ga er in ieder geval met trek heen, al is het alleen al om iets lekkers bij de bakkerijen te kopen.

 

St. Lawrence Market

Locatie: 92- 95 Front St East, Toronto, Canada
Openingstijden:
North Market
Za: 5.00 – 15.00 ( Farmers Market)
Zo: 5.00 – 17.00 (Antique Market)
South Market
Di tot Do: 8.00 – 18.00
Vr: 8.00 – 19.00
Za: 5.00  17.00
Telefoon: (416) 392-7219
Website: StLawrenceMarket.com

 

Buzz in the Kitchen at Hotspot St Lawrence Market Toronto

 

Meer spots in Toronto ontdekken? Klik hier

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!