WINACTIE: Rosti Mepal

*advetorial

 

Rosti Mepal heeft een nieuwe webshop en om dit te vieren mag Buzz in the Kitchen een winactie houden waarin wij een leuke prijs van Rosti Mepal weggeven! Nieuwgierig? Lees dan snel verder…

Facebook WINACTIE Rosti Mepal - Snijplankenset

Rosti Mepal is een merk wat al ruim 60 jaar in menig huishouden niet meer weg te denken is. Het bedrijf maakt kunststof producten gerelateerd aan eten en drinken. Hun assortiment bestaat onder andere uit: bewaardozen, broodtrommels, servies, kruidenpotjes en snijplanken. Onlanks hebben ze hun webshop vernieuwd, waarop al hun producten te vinden en te bestellen zijn.

Om te vieren dat Rosti Mepal een nieuwe webshop heeft mocht ik in hun webshop wat uitkiezen om uit te proberen. Een van de belangrijkste dingen in mijn keuken die ik wel elke avond gebruik zijn snijplanken. Ik lijk nooit genoeg snijplanken te hebben. De snijplanken van Rosti Mepal hebben verschillende grootte en je kunt zelf met een kleurcode bepalen waarvoor jij welke snijplank wilt gaan gebruiken, bijvoorbeeld voor vis, vlees of groenten. Het fijne van deze snijplanken vindt ik dat er een soort druipbakje is waar sappen inlopen.

Voor Buzz in the Kitchen is het ook belangrijk het eten mooi te kunnen presenteren en daarom kreeg ik ook een van de borden die ze onder het kopje servies verkopen. Het servies is tevens van kunststof en te krijgen in vrolijke kleurtjes. Ik vindt het daarom het perfecte servies voor de zomer als je buiten gaat eten. Dan weet je in ieder geval dat alles heel blijft en de kleurtjes zijn erg zomers.

WINACTIE Rosti Mepal - Snijplank

WINACTIE Rosti Mepal - Snijplank Color Indicator

WINACTIE Rosti Mepal - Servies

WINACTIE: Rosti Mepal

WINACTIE
Buzz in the Kitchen mag in samenwerking met Rosti Mepal één van de snijplanken sets weggeven.

Wat moet je doen om deze snijplanken set te winnen?

  • Ga naar de Facebook Page van Buzz in the Kitchen
  • Like & Share de winactie op Facebook
  • Like de Buzz in the Kitchen Facebook Page

Wil je extra kans maken?
Laat dan een bericht achter onder het Facebook winactie, waarom jij toe bent aan nieuwe snijplanken!

De winnaar is bekend: Tessa van der Poel!

 

*Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd! Buzz in the Kitchen behandelt alleen producten waar zij achter staan. 

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!