Salade Top 5

 

Hitte Golf in Nederland! Nou ja die ene dag dan: vandaag.

Het wordt 30 graden en dat betekend dat Nederland massaal op het terras gaat zitten, eerder van hun werk gaat, naar het strand met de kids en vanavond natuurlijk allemaal de barbecue aan steekt. Warm weer betekend voor mij vooral absoluut geen zin hebben om te koken in de keuken! Ik heb dan vooral heel veel zin in een heerlijke frisse salade. Met salades kan je alle kanten op: een maaltijd salade maken met bijvoorbeeld pasta of gewoon een  lekkere salade voorbij de barbecue.

Hier onder mijn Buzz in the Kitchen salade top 5, met mijn absolute nummer 1:

 

1. PERZIK FETA SALADE 

Perzik Feta Salade

2. MANGO KIP SALADE MET CASHEW DRESSING 

Mango Chicken Salad with a Cashew Dressing Recipe

3. SPICY BEEF NOEDEL SALADE 

Spicy Beef Noedel Salade

4. AVOCADO FETA SALADE 

Avocado Feta Salade - Buzz in the Kitchen

5. HONING MOSTERD KIP SALADE  

Honing Mosterd Kip Salade

Wat is jouw favoriete salade?

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!