Update…Buzz in my Belly!

 

De afgelopen periode is het nog al stil geweest op Buzz in the Kitchen. Naast dat de website technische problemen had, mijn laptop was gecrasht, mijn harde schijf was gecrasht (of wel alle foto’s kwijt) en de SD-kaart van mijn camera ook nog een crashte, leek ik wel in een technische wervelwind te zitten, die nooit leek te eindigen. Toen het eenmaal allemaal was opgelost kwam er nog een reden waarom ik niet zo een zin had om te koken. GEEN ZIN OM TE KOKEN! Ja!

De rede: Ik ben zwanger!
(Had je vast niet geraden van een titel als: Buzz in my Belly!)

Inmiddels ben ik alweer 21 weken zwanger en gelukkig is sinds een week mijn eet- en kook-lust terug gekeerd. De eerste 3 maanden van mijn zwangerschap ben ik erg misselijk en moe geweest en was ik mijn eetlust compleet kwijt. Ik vond niks meer lekker, had nergens meer zin en al helemaal niet in koken! Daarmee was ik gelijk ook mijn inspiratie kwijt. Vreselijk voor iemand die van eten en koken houdt. Gelukkig is inmiddels na een vakantie van 2 weken in het zonnige Bali, mijn eetlust en zin om te koken weer helemaal terug en daarmee is Buzz in the Kitchen back in business.

Ik ben inmiddels halverwege mijn zwangerschap en daarmee weten wij sinds maandag het geslacht van onze kleine wiebelkont. Om het heugelijke nieuws aan onze ouders te vertellen besloot ik twee taartjes te bakken in de kleur van het geslacht en als ze die open zouden snijden voila het is een…. Nou bekijk het hier onder zelf maar.

 

BITK Baby - Baby Reveal Cake

 

 

BITK Recept - Baby Blue Velvet Cake

BITK Baby - Its a Boy

 

Klik hier voor het recept van de ‘Gender Reveal Cake’

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!