SAIL Amsterdam: Tijd voor wat VIS!

Het is SAIL 2015 in Amsterdam dit weekend. Het grootste evenement van Nederland is woensdag van start gegaan met de prachtige intocht van de tallships. Achter Amsterdam Centraal en ook op diverse plekken in Amsterdam Noord zijn er tal van dingen te doen met natuurlijk als hoogte punt de Oranje Oceaan waar alle tall ships liggen. Deze kun je niet alleen bekijken, maar op vele van de schepen kun je ook aan boord.

Elke avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerk show rond 22:30. Er valt dus genoeg te doen en zijn ook food trucks te vinden voor een lekker hapje eten. Het evenement duurt nog tot aanstaande zondag, dan zullen de schepen hun uitvaart weer maken richting IJmuiden.

Bij SAIL denk ik aan boten, schepen, mariniers, de zee en dus ook vis. Vanwege SAIL vandaag een top vijf van vissige Buzz in the Kitchen recepten:

CARIBISCHE GARNALEN QUINOA

Caribische Garnalen Quinoa
CITROEN DILLE PANKO VIS

Citroen Dille Panko Vis - BITK
CEASAR ZALM SALADE

Ceasar Salmon Salad
SPICY ZALM MET GUACAMOLE

BITK Recept - Spicy Zalm met Guacamole

RODE GARNALEN CURY

Rode Garnalen Curry 

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!