LoveMySalad: Aubergineburger met Gekarameliseerde Ui

Sinds deze maand schrijf ik elke maand een blog post voor de website LoveMySalad.com. Love My Salad is een internationaal platform, wat geheel in het teken staat van groenten en fruit. Op de site vindt je heerlijke recepten (vooral heel veel salades) maar ook heel veel informatie over groenten en fruit.

Ik ben dol natuurlijk dol op koken, nieuwe recepten uit proberen en te werken met producten die voor mij nog onbekend zijn. Sinds ik zwanger ben van mijn eerste kindje zijn groenten en fruit nog belangrijker voor mij geworden en vindt ik het leuk om mij meer te verdiepen in wat ik met groenten en fruit kan, experimenteren. Dit is de reden dat ik maar wat graag de samenwerking met Love My Salad ben aan gegaan en richt mij dan ook vooral op nu nog de zwangerschap en straks op kids en ouders.

Mijn eerste recept staat sinds vorige week online en ik trap het af met het gevoel van de zomer (ook al regent het momenteel) en wel een Aubergineburger met gekarameliseerde ui. Aubergine is namelijk een rijke bron van foliumzuur wat een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling van het ongeboren kindje. Daarnaast is het gewoon een super lekkere burger: gefrituurde aubergine en heerlijk zoete gekarameliseerde ui. Dit bevredigd wel mijn zwangerschaps cravings!

Klik hier voor het recept van deze heerlijke burger, nu te vinden op Love My Salad.

LoveMySalad BITK - Aubergine Burger met Gekaremaliseerde UI

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!