5x Foodspots: Toronto

 

Toronto, Cananda is voor veel toeristen een stad om te verblijven voor een bezoek aan de Niagara Waterfalls. Echter is de stad zelf meer dan de moeite waard om zelf een bezoek aan te brengen. Een vriendelijke sfeervolle stad vol prachtige architectuur, geschiedenis en kunst. Daarnaast kan je er heerlijk eten. Ik zetten mijn top 5x foodspots in Toronto op een rij.

Ben jij wel eens in Toronto geweest en heb jij een hotspot favoriet? Laat het weten in een comment!

5x Foodspots in Toronto

1. Jacks Astors

Locatie: diverse locaties in Toronto (bekijk hier waar)

Bij binnenkomst komt de geur van tabasco je tegemoet. Jack Astors is een restaurant/sportsbar waar je ook nog eens heel lekker kunt eten. Het is het restaurant waar ik voor het eerst sweet potato fries at en de desserts zijn niet mega groot waardoor je altijd wel ruimte over houdt ervoor!

CIMG6358

CIMG6378

CIMG5898

2. Cora’s

Locatie: 277 Wellington St West (website)

Een Amerikaanse stijl ontbijt, maar dan met een gezonde touch. Denk aan heel veel fruit en gezonde variante van de wat ongezondere lekkere Amerikaans ontbijt onderdelen! Dat gezegd zijn de porties heerlijk Amerikaans groot, maar door het vele fruit wat je krijgt minder erg voor die calorieën. Ach je bent op vakantie!

Leer hier meer over Cora’s

Hotspot Cora's Toronto

Cora's - 1990's Harverst

3. St Lawrence Market

Locatie: 92-95 Front St East (website)

Geen restaurant of bar maar een food hal vol met heerlijke food stands waar iedereen wel iets lekkers ambachtelijke kan vinden. Vlees, vis en zeker niet te vergeten heerlijke koekjes en taartjes. Ga met een lege maag hier heen en je kan je uren verteren.

Lees hier meer over St. Lawrence Market

St Lawrence Market Toronto

Hotspot St Lawrence Market Toronto - Carousel Bakery

4. St Louis Wings & Ribs

Locatie: 313 Bremner Blvd (website)

We Love WINGS! En voor goede wings zit je bij St Louis Wings & Ribbs absoluut op het juiste adres. Lekker spicy&hot of toch een liever een wat milde variant. Er is een ruime keuze aan smaken van wings: van Honey Garlic tot Sweet Asian BBQ tot Hotter than Hell! Hou ook wat ruimte over voor zo’n heerlijke ICE Cake!

CIMG6322

CIMG6317

CIMG6320

5. East Side Mario’s

Locatie: diverse locaties in Toronto (bekijk hier waar)

Onze eerste avond op zoek naar wat eten kwamen we Mario’s: een Italiaanse food chain met lekker en goed Italiaans eten. Naast lekker Italiaans eten hebben ze ook nog eens lekkere desserts (funnel cake) en cocktails,  zo had ik er een met suikerspin erin! (*Helaas geen goede foto’s!) 

CIMG6356

IMG_0573

IMG_0656

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!