LoveMySalad: Indische Wortel Rauwkost Salade

Tijdens mijn zwangerschap, heb ik niet perse meer honger gehad, maar wel vooral vaker honger. Gezonde snacks als wortelen tussendoor zijn dan een ideale oplossing. Van wortelen wordt gezegd dat ze goed voor je ogen zijn, maar tijdens je zwangerschap is de vitamine A te vinden in wortelen ook echt goed voor de ogen van je ongeboren kind.

Voor de maand oktober stond LoveMySalad in het teken van Indian Summer. Sinds Augustus blog ik voor deze website en voor dit thema besloot ik aan de slag te gaan met wortelen en een Indische Wortel Rauwkost Salade te maken. Een frisse salade met een notige smaak.

Het recept staat nu op LoveMySalad en vindt je hier.

Indische Wortel Rauwkost Salade voor LoveMySalad

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!