My 30th Birthday!

Vandaag is het tijd voor taart. Heel veel taart! (of cupcakes, die mogen ook.) Waarom? Omdat ik mijn twintiger-jaren achter me heb gelaten en vandaag hallo zeg tegen de 30!!!

Happy 30th Birthday to Me!

Mini Wendy

Ik ga niets bijzonders doen voor mijn 30ste verjaardag, gewoon dit weekend thuis vieren met mijn familie en vrienden en vandaag lekker  uiteten, door brengen met mijn kleine muppet en mijn moeder komt op de thee.

Een verjaardag betekend voor mij: taart. Een verjaardag zonder taart is geen verjaardag wat mij betreft :P. Helaas betekend het ook dat ik zelf een taart moet gaan maken (want dat is lekker dan uit de winkel). Voor vandaag heb ik nog een taartje in de vriezer liggen: een Passiefruit Taart.

Recept Sweets - Passiefruit taart

Wat ik voor dit weekend ga maken? Nog geen idee. De onderstaande taartjes heb ik in ieder geval ingedachte.

Optie 1: Pineapple Upside Down Cake

Pineapple Upside Down Cake Recept Buzz in the Kitchen

Optie 2: Red Velvet (cup)cake

Red Velvet Cupcakes

Optie 3: Iets geheel nieuws!

Mochten jullie suggesties hebben voor optie 3 dan hoor ik het graag. Ik kan altijd wat lekkere inspiratie gebruiken!

 

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!