Valentijnsdag = Aardbeien!

Morgen is het Valentijnsdag. Een dag waar ik eerlijk gezegd niet heel veel om geef, maar als je de commercie mag geloven nog altijd een grote dag is om jouw liefde (of gewoon de mensen waar van je houdt) lekker te verwennen. Waarom doe ik er dan niet aan? Ik vindt dat het spontaner is op andere dagen, maar dat ben ik. Als ik aan Valentijnsdag denk, denk ik natuurlijk aan de liefde, aan de kleur rood en ik denk dan toch altijd ook aan AARDBEIEN!

Aardbeien zijn een soort fruit-symbool voor de liefde vindt ik. Denk aan aardbeien gedrapeerd in chocolade met een flesje champagne erbij. Heel cliche misschien. Daarom heb ik wat aardbeien recepten op een rij gezet waar jij misschien morgen jouw liefde erg gelukkig mee kan maken. Doe je dan toch aan liefde, doe het dan met eten. Want de liefde van niet alleen de man, gaat door de maag!

 

Ontbijt: Aardbeien Pancakes

BITK Ontbijt Recept - Aardbeien Pancakes

Brunch: Aardbeien Scones

Aardbeien Scones Recipe

Drankje: Aardbeien Pie Smoothie

Aardbei Pie Smoothie

Something Sweet: Pink Berry Champagne Cupcakes

Pink Berry Champagne Cupcakes Recept

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!