LoveMySalad: Aardbeien Carpaccio met Frambozendressing

Februari is de maand van de liefde en niet alleen maar op één dag. Gister was het Valentijnsdag, dat betekend echter niet dat je alleen op die dag de mensen waar van je houdt in het zonnetje moet zetten. Hou je van iemand dan moet dat elke dag kunnen, wanneer jij maar wilt.

Voor LoveMySalad maakte ik deze maand met het thema ‘liefde’ en ‘sharing with the ones you love’ een prachtige fruitige salade: Aardbeien Carpaccio met een frambozendressing. Voor mij is liefde lekker voor iemand koken en eten delen. De liefde is niet ingewikkeld dus wou ik een salade maken die dat ook niet is. De aardbeien carpaccio kun je serveren als voorgerecht, nagerecht of wat dacht je van als verrassing als je lekker op de bank samen zit naar een filmpje te kijken en dan kom jij met zo’n mooi en vooral lekker bord aan. Ik zie het al helemaal voor me. Het is natuurlijk tevens een salade die erg geschikt is met een glaasje Champagne.

Het recept is nu te vinden op LoveMySalad.nl

LoveMySalad Aardbeien Carpaccio met Frambozen Dressing - by Wendy Panse-Moedt

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!