Hotspot: Shake Shack

Voor Burgers zit je in Amerika in het juiste land en ben je in New York City dan moet je voor een goede hamburger naar de befaamde Shake Shack. Een ding, de kans dat je in de rij moet staan is zo’n 95%. Zijn de burgers dan zo speciaal en lekker? Misschien niet speciaal, maar het zijn zeker lekkere burgers dus het is wel het wachten waard. Er staat niet voor niets een rij!

hotspot shake shack new york

De Hotspot

Shake Shack staat niet alleen bekend om zijn lekkere burgers maar ook om de shakes aka milkshakes. Hiervoor is zelfs een aparte rij, mocht je alleen een shake willen bestellen.

New York City is de stad waar het allemaal begon. Om precies te zijn: Madison Square Park. Inmiddels zijn er in de stad diverse vestigingen te vinden, maar ook buiten New York kun je nu Shake Shack vinden.

shake shack new york

Menu

Burgers en Shakes, daar moet je zin in hebben als je naar Shake Shack gaat om in de rij te staan. Maar wat te bestellen? De Shake Burger dat is de signature burger. Ben je vegetarisch? Dan is de  ‘Shroom Burger voor jouw.

Bij een burger hoort natuurlijk frietjes: Crinkle Cut Fries! En dan natuurlijk een shake ‘always make it a malted’ dat is gewoon lekkerder en voor die 50 cent en 60 calorieën meer kun je het best doen.

Klik hier voor een voorproefje van het menu

*leuk weetje zelf voor jouw hond kun je een burger bestellen! Woof. 

shake shack burger en shake

Shake Shack Madison Sq Park

BITK Tips

  • Hou rekening met lange rijen.
  • Ga iets voor of na de lunch, dan zal de rij minder lang zijn.
  • Beslis in de rij al wat je wilt hebben en bedenk of het genoeg is, want je wilt niet nog eens in de rij staan.
  • Bestel in ieder geval een burger en een shake. De shakes zijn best heftig dus deze kun je natuurlijk delen.
  • Is het lekker weer ga dan naar de ultieme Shake Shack, die in Madison Square Park. Kun je lekker genieten in het park van je burger en shake.

New York Madison Sq Park

 

BITK HotspotShake Shack 

Locatie: Madison Square Park
(Madison Ave & E.23rd Str)
diverse in New York (klik hier)
Openingstijden:
ma tm zo: 11.00 – 23.00
Website: ShakeShack.com

 

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!