LoveMySalad: Palta Rellena met garnalen

Toen ik te horen kreeg dat het thema voor de maand maart bij LoveMySalad Peruaans was had ik totaal geen idee waar te beginnen. Gelukkig is daar het internet en kun je heel snel genoeg onderzoek doen om een indruk te krijgen wat de smaken van Peru zijn. Ik ging op zoek naar populaire Peruaanse gerechten en kwam zo Palta Rellena tegen. Palta Rellena is simpel gezegd: gevulde avocado. Iets wat ik wel vaker heb gemaakt, maar nu wou maken met Peruaanse smaken. Peru zijn bekendste gerecht is misschien wel ceviche en daarom wou ik in mijn Palta Rellena gerecht vis verwerken en wel garnalen. Palta Rellena met garnalen, een frisse vis salade wat er ook nog eens prachtig op je bord eruit ziet. 

Klik hier voor het recept van Palta Rellena met garnalen

BITK Palta Rellena met garnalen

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!