The Bubble Room

Ten Noorden van het prachtige Sanibel Island in Florida, ligt Captiva direct aangelegen. Een klein eiland maar met een restaurant dat een grote indruk achter laat: The Bubble Room.

De naam alleen al klinkt als een hele foute tent. Te denken aan een foute uitgaansgelegenheid. Het is echter een restaurant met een hele foute aankleding en als thema: KERSTMIS. Juist bij de bubble room is het hele jaar door kerst!

DSC09680-1

Het restaurant

Aan de buitenkant is the Bubble room een huis dat zwijn kerst decoraties nog niet heeft weg gehaald. Althans zo lijkt het vooral als je buiten de maanden nov tm jan gaat. Eenmaal binnen wordt je verwelkomt door heel veel bezienswaardigheden. De muren hangen vol met foto’s van oude filmsterren, er Reid een trein langs het plafond en overal hangen Bubble lights! Naast tal van andere waanzinnige dingen. Je kijkt je ogen uit en hebt niet ogen genoeg om alles te zien of te ontdekken. Je zou bijna over het hoofd zien dat ook de glazen tafels van alles in zich hebben liggen.

DSC09654-1

DSC09648-1

MENU

ALL American Food! Dat is wat je bij de bubbleroom kan verwachten. Met een kerst thema hoopte is voor een turkey dinner platter maar helaas. Het menu bevat veel al vis gerechten (wat niet heel vreemd is op een eiland) met een aantal vlees gerechten. De topper van onze tafel was toch wel de Guy ‘Lamb’ardo  een heerlijk lams gerecht. Maar ook mijn Captain Outrageous wat bestond uit zalm, garnalen en een fruitsalade was erg lekker.
Voor het gehele menu klik hier.

Ook kregen wij Bubble Bread en Sticky Buns geserveerd. Sticky Buns zijn eigenlijk gewoon een soort Kaneel broodjes. Heerlijk! en tegelijkertijd een beetje vreemd als ‘voorgerecht’ zo iets zoets. Hier kun je, je makkelijk al aan vol eten dus pas op.

Ook wordt bij elk gerecht een huis of Griekse salade geserveerd die je voor je hoofdgerecht krijgt.

DSC09657-1

DSC09665-1

DSC09664-1

DSC09661-1

Dessert

Hou zeker ruimte over voor het dessert. De keuze aan taart alleen al is moeite waard om nog eens te gaan en dan krijg je ook geen lullig stukje taart. Nee, deel jouw taartstuk gerust want ze zijn gigantisch. Wij hadden een Tropical Breeze Cake (viel iets tegen) en een Ice Cream Cake (love)!

DSC09649-2

The Bubble Room

Location: 15001 Captiva Dr, Captiva, FL
Openingstijden: Hele Week
Lunch: 11.30 – 15.00
Dinner: 16.30 – 21.00
Tel: +1 239 472 55 58
Website: BubbleRoomRestaurant.com

 

 

Donderdag: Een kids Recept voor LoveMySalad

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!