Fruitspiesjes met Frambozen Yoghurt Dip

Het lekkerste van de zomer (naast natuurlijk warm weer en de zon) is het fruit! Oh heerlijk vers fruit en het aanbod is zo heerlijk breed. Fruit ziet er in het zonnetje ook gewoon veel beter uit, echt een feestje. De zomer roept ook om feestjes: barbecue’s, borrels en picknicks. Bij al die feestjes zijn lekker fruit altijd welkom of het nou een fruit salade is of fruit in een zomerse cocktail. Fruit kan zomers altijd!

Bij LoveMySalad draaide het deze maand om recepten die lekker makkelijk en vooral snel (5 minuten max) klaar zijn. Wat mij op fruit bracht! Mijn kleine (nu 7 maanden) is dol op fruit vooral als het in stukjes in gesneden zodat hij het zelf in zijn mond kan doen. Kids houden van fruit, houden van kleurrijk en houden van dippen. En als mama hou je van makkelijk en snel. Hierdoor kwam ik op deze ‘te simpele’ fruitspiesjes met frambozen dip. Het is een feestje om te zien en voor je het weet zijn ze op! Leuk als traktatie, bij de barbecue en makkelijk voor een picknick. Jij steelt de show bij iedereen en vooral je kids!

Ook deze leuke fruitspiesen maken? Het recept vindt je op LoveMySalad.

DSC00004

DSC00012

DSC00005

DSC00008

 

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!