LoveMySalad: Thaise Beef Rijst Salade

Improviseren ik hou er van en vooral als het gaat om salade’s ben ik er een kei is. Het komt namelijk geregeld voor dat ik een ingrediënt ben vergeten of dat bij de tijd ik iets wil gebruiken het al verpieterd is.Wat het geval was toen ik een Thaise Beef salade wou maken voor LoveMySalad. Mijn spinazie was helemaal verpieterd en daarom besloot ik de salade te maken met rijst in plaats van sla. Rijst wordt steeds vaker gebruikt in salades, waardoor ik dacht waarom ook niet!

Improviseren, ook wel experimenteren kan een flop zijn of een succes. In dit geval was het zeker het laatste. Een heerlijke frisse salade met flink wat pit. Een heerlijke salade met rijst ipv sla!

Klik hier voor het LoveMySalad recept: Thaise Beef Rijst Salade

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!