LoveMySalad: Spruitjes Amandel Salade

Als je aan mij vroeg ‘Wat wil je eten’ toen ik nog een kleine foodie was zou het waarschijnlijk ‘spruitjes’ zijn geweest. Inmiddels is deze kool voor avondeten echt geen favoriet van mij. De geur als je spruitjes kookt is zo intens dat het meteen je smaak beinvloed. Toch besloot ik een tijdje geleden met spruitjes een salade te maken. Je kunt namelijk spruitjes heel goed rauw eten. Als ik iets niet lekker vindt, probeer ik het af en toe nog eens. Je smaak veranderd immers eens in de zoveel jaar. Een salade met rauwe spruitjes werd het dus en tot mijn grote verbazing, super lekker! Spruitjes zijn rauw fris, krokant en hebben een lekkere kool smaak. De eerste salade die ik met spruitjes maakten was voor mijn werk en is te vinden op Koken met Aanbiedingen. De tweede salade met spruitjes die ik maakte was een spruitjes amandel salade en dat recept vindt je nu op LoveMySalad.

Ga nu naar LoveMySalad om ook deze heerlijke spruitjes amandel salade thuis te maken.

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!