LoveMySalad: Rode koolsalade met Winters fruit

De feestdagen! Borrels, diners, gezellige avonden met vrienden en familie. En natuurlijk: HEEL VEEL ETEN! Een ‘foodlover’ zoals ik kijkt daar natuurlijk onwijs naar uit. Die broekriemen hoeven echt niet strak. Bij al dat lekkere eten hoort natuurlijk ook een kleurrijke salade. Ik besloot daarom deze rode koolsalade met Winters fruit te maken.

De salade heeft alle elementen: crunch van rode kool en appel, zuurtje van citrusvruchten, zoet van honing, hij is lekker, is gezond en ziet er feestelijk uit! Wat wil je nog meer? Oja hij is ook nog eens in 15 minuten klaar. Niet iedereen wil zwoegen in de keuken tijdens de feestdagen.

Het recept voor de rode koolsalade met Winters fruit vindt je nu op LoveMySalad samen met nog tal van andere feestelijke salades.

Fijne Feestdagen!

DSC02214 (1)

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!