Top 5 Recepten van 2018

Top 5 recepten van 2018

De laatste dag van het jaar betekend een terugblik naar het afgelopen jaar. 2018 was een rustig jaar op Buzz in the Kitchen, maar voor 2019 heb ik nu al lekkere recepten en leuke post geplant. Gelukkig is de blog afgelopen jaar wel heel goed bezocht, dank jullie wel daarvoor. Aan het einde van het jaar komen vaak de wel bekende lijstjes te voorschijn en ook ik heb een top 5 recepten van 2018 op een rij gezet.

1. kalkoen jus

Zoals elk jaar is Buzz in the Kitchen weer massaal bezocht tijdens de feestdagen. Er werd vooral gezocht naar recepten met of voorbij de kalkoen zo als mijn heerlijke kalkoen jus!

Ga direct naar het recept

2. kip katsu curry

Mijn all time favoriete comfort food en een gerecht wat ik maar wat graag bij Wagamama bestel. Blij dat ik niet de enige ben die dit gerecht zo lekker vind.

Ga direct naar het recept

3. warme kersen saus

Warme kersen saus kan overal bij; over je ijs, op je pannenkoeken of bij een lekker dessert voor de feestdagen. Ja, dit is een populair recept rond de kerstdagen.

Ga direct naar het recept 

4. sweet ananas bbq spies

Met zo’n warme zomer is het niet zo gek dat er ook een bbq recept zit tussen de top 5 van 2018.

Ga direct naar het recept

5. pompoen currry soep

Pompoen soep ik ben er dol op en jullie duidelijk ook. Een lekkere variant is dan wel deze pompoen curry soep.

Ga direct naar het recept

In 2019 staan er weer heerlijke recepten op de planning, maar wat zou jij nou graag zien? Iets met een specifiek ingrediënt, een gerecht, een bepaalde gang. Let me know!

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!