Hotspot: Mom’s Kitchen & Bar

Mom’s Kitchen & Bar

Sunday Brunch in New York is niet zo maar iets, het is serious business. Het is een maaltijd waar vrienden en familie samen komen en vaak ook nog zich wat extra op doffen. Ben je op zondag op zoek naar een plekje om te brunchen dan kan ik je een ding garanderen je zult gegarandeerd op een wachtlijst komen te staan. Op onze laatste dag zochten wij naar een leuke brunch plek in midtown en zo kwamen we te recht bij: Mom’s Kitchen & Bar.

mom's kitchen and bar nyc| Buzz in the Kitchen

Hotspot

Het concept All Day Brunch of Breakfast spreekt mij altijd wel aan. Ik ben namelijk dol op deze twee maaltijden. Als het om comfort food gaat zijn de opties bij ontbijt en brunch altijd oneindig. Bij Mom’s Kitchen & Bar ben je op het goede adres als het gaat om Comfort food. Het menu schreeuwt namelijk comfort en crazy combo’s.

Het restaurant is hip met een knipoog naar pop-culture wat ook door zet naar het menu. Wij stonden inderdaad op een wachtlijst, maar zagen een tafeltje buiten vrij komen en besloten hier plaatst te nemen. Ja ze hebben een klein terras op de stoep voor de deur en als het lekker weer is raad ik absoluut aan hier te zitten. Midden in het bruisende leven van New York!

mom's kitchen and bar midtown| Buzz in the Kitchen

Menu

Een menu om als comfort food lover gelukkig te worden. Vooral vanwege de crazy combinaties en gerechten: Mac & Cheese Pancakes, Chicken & Bacon Waffles of een Pancake Burrito en dan heb ik het nog niet over de Crazy Shakes gehad. Wat te kiezen?

Mijn vriendin ging voor de Chicken & Bacon Waffles en ik ging voor de Bedrock Pancakes. Nee we hebben geen crazy shake besteld, maar wow wat zagen ook die er waanzinnig uit. Het restaurant is zeer populair vooral in het weekend is het een must-go brunch locatie. Be prepared om te moeten wachten. Is het een zonnige dag dan raad ik vooral aan buiten een tafel te nemen. Kun je heerlijk van het geluid en bruis van New York genieten onder het genot van een te gekke brunch.

mom's kitchen and bar midtown menu| Buzz in the Kitchen

 

Mom’s Kitchen & Bar

Adres:
701 9th Ave. (at 48th St.) New York

Openingstijden:
Ma – Do: 07:00 tot middernacht
Vr: 07:00 tot 01:00
Za: 08:00 tot 01:00
Zo: 08:00 tot middernacht

website: MomsMidtown.com

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!