Hotspot: Serendipity 3

Serendipity 3

Ben je een foodie en ga je naar New York dan staat waarschijnlijk de Frozen Hot Chocolate van Serendipity 3 op je bucket list. Bij mij stond hij al een aantal jaar op mijn lijstje en nu had ik de kans om er heen te gaan. Was it worth the wait? Ik vertel het je hieronder.

Serendipity 3 new york | Buzz in the Kitchen

Hotspot

Serendipity 3 is gelegen in de upper east side van Manhattan. Het restaurant is niet heel groot en je zou er zo langs kunnen lopen. Mocht er niet bijna altijd een rij voor de deur staan. Voor de deur voor over het algemeen maar een gerecht: Frozen Hot Chocolate. Het restaurant is van binnen klein en knus met een kitsch decor. Een compleet eigen stijl, waar je van houdt of niet. Je kunt de stijl meteen al terug zien op de menukaart op de website.

Maar waarom moet je hier heen? Ik hoorde van Serendipity 3 voor het eerst bij Oprah en zoals vele als je een maal van het fenomeen Frozen Hot Chocolate hoort, wil je dat proberen.

Serendipity 3 nyc | Buzz in the Kitchen

Serendipity 3 menukaart | Buzz in the Kitchen

Menu

Bij Serendipity 3 kun je terecht voor lunch en diner. Echter in alle eerlijkheid er is maar een gerecht waarvoor je hoeft te komen: Frozen Hot Chocolate. Is het echt de moeite waard? Niet per sé. Maar ben je een foodlover dan wil je natuurlijk zelf ervaren waar het nou allemaal om draait. Is het gewoon koude chocolade melk? Hoezo frozen hot chocolate? Nee het proeft niet helemaal hetzelfde als koude chocolade melk. Mijn idee is dat het met cacao poeder is gemaakt en daar vervolgens ijs van is gemaakt. En als ik de copycat recepten mag geloven is het ook dat.

Wij hadden al ruim een uur aan het wachten en het was lunch tijd dus besloten we ook lunch te bestellen. Ik Chicken Pot Pie, mijn vriendin Mac & Cheese. Lekker? Het was okay. Dus zoals ik zei ga er gewoon alleen voor de Frozen Hot Chocolate heen en ja die kan je delen!

Serendipity 3 menu | Buzz in the Kitchen

Serendipity 3 frozen hot chocolate | Buzz in the Kitchen

Serendipity 3

Adres:
225 East 60th Street
New York, NY 10022

Openingstijden:
Zo tot Do: 11:30 tot 24:00
Vr – Za: 11:30 tot 01:00

Website: Serendipity3.com

TIP maak van tevoren een reservering of bekijk op de website wat de live wachttijd is.

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!