5x Cheesecakes

Cheesecake you love it or you hate it. Ik ben team ‘I Love Cheesecake’. Mijn favoriet? New York Cheesecake. Plain and simple. Dan is er nog de vraag team bake or no bake? Bake all the way. No bake lijkt te vaak op kwarktaart. In restaurants als ik een cheesecake krijg wat te veel lijkt op kwarktaart, dan stuur ik het direct terug. I am a cheesecake critic!

5x Cheesecakes

Vandaag (30 juli) is het Cheesecake day en daarom heb ik vandaag 5 cheesecakes van mijn blogs voor jullie verzameld.

Tony's Karamel Zeezout Cheesecake | Buzz in the Kitchen

Karamel zeezout cheesecake

Taartrecept - Nutella Cheesecake (BITK)

Nutella cheesecake

Bananen Karamel Cheesecake | Babies Kitchen

Bananen karamel cheesecake (no bake)

Rocky road cheesecake | Babies Kitchen

Rocky road cheesecake

kersen cheesecake mousse - recept | Buzz in the Kitchen

Kersen cheesecake mousse (no bake)

 


Maak je een van de recepten en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @buzzinthekitchen en #buzzinthekitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind! 

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!