0 0
Bananen Chia PowerSmoothie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 Banaan
200 ml Melk
3 etlp Yoghurt
2 etlp Havermout
1 tlp Chiazaad

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Bananen Chia PowerSmoothie

Bananen en Chia Powerrrrr

  • 5 min
  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Bananen Chia PowerSmoothie Recept Buzz in the Kitchen

 

Vorige week was ik ziek (de griep die iedereen op dit moment lijkt te hebben) en sinds in mijn energie-level erg laag. Tijd voor een foodie aanpak en er wat aan te doen met wat energie recepten. Ik heb ik huis tal van zogehete detox en beter foeding boeken als ‘I Quit Sugar’ en ‘Good Food’ omdat ik het interesant vind om te lezen waar het over gaat.

Ik ben het eens: gezonde voeding brengt energie, is goed voor je en helpt je door het dagelijkse leven. Soms echter vind ik dat het wat te ver gaat. Ik ben dol op het ‘I Quit Sugar’ boek maar zou mezelf niet 6 weken totaal geen suiker (waarbij ook fruit als een no-go telt) eten/drinken kunnen doorstaan. Natuurlijk kan het wel maar wil ik dat. Ik eet al vrij gezond, drink vooral water en thee, maar bedacht toch eens een simpele Bananen Chia PowerSmoothie te maken. Dat beetje extra’s om de dag door te komen.

Steps

1
Done

Meng alle ingrediënten samen in een blender.

Schenk in een glas en geniet.
*wil je de smoothie wat zoeter, doe er dan nog 1etlp honing bij.

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Frambozen Maple Muffin
next
Wortel Munt Soep
previous
Frambozen Maple Muffin
next
Wortel Munt Soep

Add Your Comment