0 0
Bananen Pannenkoek

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 ei
1 banaan
poedersuiker
boter

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Bananen Pannenkoek

2 ingrediënten en heel gezond!

  • 15 min
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

De afgelopen weken probeer ik te minderen als het gaat om suikers en snacks en gewoon weg gezond te eten. Nou ben ik al iemand die sowieso over het algemeen gezond eet, maar ik hou wel van een cracker met chocopasta tijdens de lunch.

De belangrijkste maaltijd van de dag is je ontbijt en daarom probeer ik aller eerst hier een focus op te leggen. Om nou elke ochtend havermout te eten is ook zo saai, dus ik ben wat andere ideeën gaan zoeken en toen vond ik het Bananen Pannenkoeken!

Bananen Pannenkoeken bestaan maar uit twee ingrediënten: 2 eieren en 1 banaan. Je kunt zeggen dat het meer een bananen omelet is, maar ik vind het meer een gezonde pannenkoek.

Steps

1
Done

Pureer de bananen en meng hem met de eieren tot een beslag.

2
Done

Verhit een klontje boter in een koekenpan. Doe wat beslag in de pan. Je kunt zelf bepalen of je kleine of grote pannenkoeken maakt. Ik zelf vindt kleine lekkerder.

Draai de pannenkoeken na 4-5 minuten om als je de pannenkoek los kan schudden in de pan. Gebruik een spatel om de pannenkoek om te draaien.

Laat de pannenkoek nog 3 minuten bakken in de pan.

Haal de pannenkoek uit de pan en leg ze op een bord. Serveer met wat poedersuiker of eet ze zo. Ze zijn van zichzelf al zoet.

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Famous Chocolate Chip Cookies
next
Nutella Cake
previous
Famous Chocolate Chip Cookies
next
Nutella Cake

Add Your Comment