1 0
Bruizende Kersen Limonade

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

300 gram kersen
3 citroen
110 gram suiker
1 liter bruizend water

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Bruizende Kersen Limonade

Hello Summer!

  • 10 min
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Recept - Bruizende Kersen Limonade

 

Met twee bakken kersen en na het debacle van de kersen ontpitten bij het maken van de kersen bananen milkshake, besloot ik maar een kersen-ontpitter te kopen. Voor een paar euro heb je al een prima werkende ontpitter van kersen bij de Xenos. Ik besloot hem meteen te testen en hij werkt prima. Wel heb ik alles in een diepe kom ontpit, want er komt toch nog wat rood gespetter vanaf. Nu ik toch een ruime hoeveelheid had ontpit (ja ik was lekker bezig) besloot ik een lekker zomers (non alcoholisch) drankje te maken: bruisende kersen limonade.

Een heerlijk simpel recept waarvoor je alleen kersen, citroensap en suiker nodig hebt. Oja en natuurlijk water. Ik heb er voor gekozen bruisend water te gebruiken omdat ik dat momenteel erg lekker verfrissend vindt en vandaar ook bruisende kersen limonade. Je kunt natuurlijk met de siroop die je maakt ook gewoon mengen met normaal water of voor de lucky ones die niet zwanger zijn er wel alcohol mogen, mengen met wodka. HELLO SUMMER!

Steps

1
Done

Spoel de kersen af en ontpit ze.

In een blender meng de kersen, het citroensap en de suiker samen en blender tot een vloeibaar geheel. Zet de siroop in de koelkast om lekker koud te worden minimaal 30 min.

Meng met de bruizend water en geniet!

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Baby Gender Reveal Cake
next
Kersen Bananen Milkshake
previous
Baby Gender Reveal Cake
next
Kersen Bananen Milkshake

Add Your Comment