0 0
Cajun Garnalen Spaghetti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 gram Spaghetti
Boter
2 etlp Cajunkruiden
400 gram Garnalen
1 Ui
1 Paprika
2 tenen Knoflook
125 ml Kippenbouillon
125 ml Slagroom
Zout en Peper
Parmezaanse kaas

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Cajun Garnalen Spaghetti

Garnalen en Pasta
Altijd een goede combo!

  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Tegenwoordig draait mijn leven non-stop om eten lijkt het wel. Tegenwoordig werk ik bij het bedrijf waarvan de app ‘Koken met Aanbiedingen’ is. Hiervoor bedenk ik recepten, die kook ik en worden dan gefotografeerd. Daarnaast heb ik tegenwoordig twee blogs: Buzz in the Kitchen en de baby BabiesKitchen. Plus natuurlijk moet ik ook gewoon bedenken wat we zelf eten en wat onze kleine man gaat eten (eet nog niet altijd met de pot mee). Eten, eten, eten! Het is niet zo gek dat ik er tegenwoordig van droom ook. Gelukkig is eten mijn passie en vindt ik het onwijs leuk wat ik allemaal doe.

Toch mag ik wel wat meer aandacht aan mijn eerste foodie expressie geven: Buzz in the Kitchen en daarom vandaag een heerlijk gerecht met garnalen en pasta. Een match made in heaven. Ik eet het bijna nooit omdat meneer foodie niet van vis houdt, dus die avonden dat ik alleen ben dan maak ik juist dit. Gelukkig is de little foodie wel een vis lover dus hopelijk eten wij dit ook gewoon samen binnenkort. (Okay met wat aanpassingen).

Cajun Garnalen Spaghetti | Buzz in the Kitchen

 

Steps

1
Done

Breng een pan met water met een snufje zout aan de kook en voeg de spaghetti toe. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
Done

In een hapjespan smelt een klontje (10 gram) boter. Roer de 1,5 eetlepel cajunpoeder door de boter.

Voeg de garnalen in de pan en bak de garnalen tot ze roze zijn.

Haal de garnalen uit de pan en zet ze opzij.
*maak de pan niet schoon.

3
Done

Snipper een ui en knoflook. Snij de paprika in repen.

4
Done

Smelt nogmaals een klontje boter in dezelfde pan.

Voeg de ui, knoflook en paprika toe en kook deze 4 minuten mee.

Voeg 1 eetlepel cajunpoeder, tijm en een theelepel zout toe en roer het door de groenetn.

Schenk 125 ml bouillon en 125 ml room in de pan en breng dit aan de kook. Laat de saus nog eens 5 minuten op een medium vuur staan. Breng op smaak met zout en peper.

5
Done

Roer de pasta en garnalen door de saus.

Serveer de cajun shrimp spaghetti met wat geraspte Parmezaanse kaas.

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Ratatouille Ricotta Taart DINER | Buzz in the Kitchen
previous
Ratatouille Ricotta Taart
next
Cashewnoten Wortelsoep
Ratatouille Ricotta Taart DINER | Buzz in the Kitchen
previous
Ratatouille Ricotta Taart
next
Cashewnoten Wortelsoep

Add Your Comment