0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

225 gram boter (ongezout)
2 eieren
180 gram suiker
1 tlp vanille extract
1 pakje (75 gram) aardbeien pudding (klop-mix)
340 gram bloem
1 tlp baking soda
snufje (1/4 tlp) zout
150 gram chocolade chips

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Chocolate Chip Aardbeien Pudding Cookies

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Chocolate Chip Aardbeien Pudding Cookies

Eerder deelde ik al mijn strawberry and cream koekjes recept. Dit recept komt daar ook op neer, maar dan zonder de cream en met chocolate chip, maar wel heerlijke aardbeien pudding erdoorheen. Klinkt goed niet?! Chocolate Chip Aardebeien Pudding Cookies. In eerste instantie wou ik chocolade pudding gebruiken. Ik dacht dat wordt vast een te lekker koekje. Echter had ik dat niet in huis en wel aardbeien instant pudding. Voila zo ontstond ook dit recept.

I love cookies! Het is misschien wel een van mijn grootste zwaktes naast chips. Zelfs gebakken koekjes zijn uiteraard het lekkerste. Dus ik experimenteer graag en dit was zeker een geslaagd experiment. Probeer het zelf maar eens.


Maak je een van de recepten van Buzz in the Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @buzzinthekitchen en#bitk te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor op 180 graden. | Bekleed een bakplaat met bakpapier.

2
Done

In een kom mix de boter zacht. | Voeg de suiker toe en mix tot een kruimig beslag | Mix de eieren door de suiker samen met de vanille. |

3
Done

In een tweede kom ming de pudding poeder, de bloem, baking soda en zout door elkaar. | Voeg de bloem beetje bij beetje toe aan de boter tot het goed gemixt is. | Roer de chocolate chips door het koekdeeg.

4
Done

Gebruik een ijsschep en schep het koekdeeg. | Doe het koekdeeg bolletje op de bakplaat. Zorg ervoor dat de bolletjes goed uit elkaar zijn. | Zet de bakplaat in de oven en bak de koekjes voor 10-12 minuten tot de randen goud bruin worden.

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Strawberry & Cream Pudding Koekjes | Buzz in the Kitchen
previous
Strawberry & Cream Pudding Koekjes
Strawberry & Cream Pudding Koekjes | Buzz in the Kitchen
previous
Strawberry & Cream Pudding Koekjes

Add Your Comment