0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 courgette
1 bol (125 gram) mozzarella
olijfolie
zout en peper
aluminium folie

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Courgette BBQ Pakketjes

Features:

  BBQ of Oven

  • 25
  • Serves 4
  • Easy

  Ingredients

  Directions

  Share

  Courgette BBQ Pakketjes

  De zomer is bijna voorbij. Het herfst weer trekt langzaam over Nederland, maar ik heb wel nog een barbecue recept wat ik met jullie wil delen. Ik maakte het afgelopen zaterdag toen het nog 30 graden was. Laten we nu maar hopen dat we nog wat zomerse dagen krijgen zodat ook jullie courgette bbq pakketjes kunnen maken. Uiteraard kunnen deze pakketjes zeker ook in de oven. Lekker als gerecht bij een gegrilde zalm of een kip uit de oven.

  Mijn courgette zien er overigens zo geel uit, omdat ik de schil van mijn courgette er af heb gehaald. Deze was namelijk niet geschikt om te eten. Uiteraard kun je de schil er gewoon op laten.


  Maak je een van de recepten van Buzz in the Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @buzzinthekitchen en #bitk te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

  Steps

  1
  Done

  Zet de barbecue aan. | Gebruik je de oven verwarm deze voor op 200 graden.

  2
  Done

  Was de courgette en snij in blokjes. | Scheur 2 grote stukken aluminium folie.|

  3
  Done

  Verdeel de courgette over de twee stukken folie. | Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel deze over de courgette. | Besprenkel de courgette met wat olijfolie en een snufje zout en peper. |Vouw de pakketjes losjes maar goed dicht, zodat er geen lucht ontsnapt. | Leg de pakketjes op het rooster van de barbecue voor 20 minuten. | Vouw de pakketjes voorzichtig open de kaas moet gesmolten zijn en de courgette iets zachter.

  Wendy

  Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

  Recipe Reviews

  There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
  gebakken rijst | buzz in the Kitchen
  previous
  Gebakken rijst
  Miljuschka's Pruimen Bananen Brood recept | Buzz in the Kitchen
  next
  Miljuschka’s Pruimen Bananen Brood
  gebakken rijst | buzz in the Kitchen
  previous
  Gebakken rijst
  Miljuschka's Pruimen Bananen Brood recept | Buzz in the Kitchen
  next
  Miljuschka’s Pruimen Bananen Brood