0 0
Elderflower Summer Smoothie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
6 aardbeien
1 banaan
2 etlp elderflower siroop
1 etlp water (koud)

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Elderflower Summer Smoothie

Mijn favoriete smoothie uit Kopenhagen

  • 5 min
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

BITK Recipe Drinks - Elderflower Summer Smoothie

 

Tijdens mijn vier dagen in Kopenhagen heb ik elke dag wel Elderflower gedronken. Elderflower is in Nederland beter bekend als vlierbloesem. In Denemarken kom je dit drankje overal tegen en ik ben er dol op. Het is lekker fris en behoudt heel goed zijn smaak als je er wat water of heel veel ijs bij doet.

Een van mijn favoriete juices van Joe and The Juice was met elderflower en daarom besloot ik een poging te doen deze juice/smoothie na te maken.

Bij de Albert Heijn verkopen ze tegenwoordig elderflower siroop van Belvoir. Perfect om te gebruiken voor mijn elderflower summer smoothie. Wat vers fruit erbij, en wat water omdat ik een siroop gebruik en voilà een heerlijk zoet en fris zomers drankje.

Steps

1
Done

Maak de aardbeien schoon en pel de banaan.

Doe alle ingrediënten in een blender en blender alles tot een smoothie. Vindt je het te zoet voeg dan nog wat water toe.

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
everything burger | Buzz in the Kitchen recept
previous
Everything Burger
next
Baby Gender Reveal Cake
everything burger | Buzz in the Kitchen recept
previous
Everything Burger
next
Baby Gender Reveal Cake

Add Your Comment