0 0
Gezonde BLT met hummus en avocado

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 broodje (zonnepit)
1 plak achterham
1/2 avocado
2 blaadjes sla
1 tomaat
2 etlp hummus

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Gezonde BLT met hummus en avocado

Lunch

  • 5
  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Gezonde BLT met hummus en avocado 

gezonde blt met hummus en avocado (3)

Sinds ik een kleine man in huis heb zit een uitgebreide lunch maken er niet meer bij. Meestal door te weinig tijd of mijn lunch wordt door het kleine rupsje nooit genoeg gewoon opgegeten. Vanaf deze maand werk ik echter op woensdag thuis dus moet ik maar eens beginnen met mijn woensdag lunch momentje.

Vanochtend had ik alleen een broodje gekocht en wat avocado op de markt. Eenmaal thuis deed ik wat inspiratie op op Pinterest (misschien had je dit al op Instagram gezien) en zag ik een gezonde BLT voorbij komen. Dat bracht mij op het idee voor een gezonde BLT met hummus en avocado. Gezond, want even geen bacon maar gewoon goede achterham. Een lekker broodje waar je de rest van de middag goed mee voort kan!

gezonde blt met hummus en avocado

Steps

1
Done

Snijd het broodje door de helft.
Snijd de tomaat in blakjes en de avocado in reepjes.

2
Done

Leg op de onderste helft van het broodje:
1. Sla
2. drie plakjes tomaat
3. plakje ham
4. reepjes avocado

3
Done

Smeer de bovenste helft van het broodje in met een dikke laag hummus en leg op de avocado.

Geniet!

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
spinazie chorizo gnocchi recept | buzz in the kitchen
previous
Spinazie chorizo gnocchi
Nutella Cheesecake - Buzz in the Kitchen
next
Nutella Cheesecake
spinazie chorizo gnocchi recept | buzz in the kitchen
previous
Spinazie chorizo gnocchi
Nutella Cheesecake - Buzz in the Kitchen
next
Nutella Cheesecake

One Comment Hide Comments

Add Your Comment