0 0
Kip Tandori met Naan

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 gram kipfilet
3 etlp tandori kruiden
2 etlp olijfolie
4 naan
3 sjalot
250 gram cherry tomaten
1 komkommer
100 gram ijsbergsla
raita (saus)

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Kip Tandori met Naan

Indias

  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Kip Tandori met Naan

Ik ben dol op tandori kruiden, heerlijk zoet en net een beetje pit en dan combineren met kip mmm. Heerlijk! Ik had al weken zin in kip tandori met rijst en bonen maar op de een of andere manier kwam het er steeds maar niet van of werd het toch een andere gerecht met kip en rijst.

Tandori kruiden kun je gewoon kant en klaar kopen. Als de supermarkt het niet heeft kun je het zeker wel vinden bij de toko. Je hebt ook tandori curry pasta, maar persoonlijk vind ik de kruiden lekkerder dan de pasta. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om tandori kruiden zelf te maken. Zelf gebruik ik kant en klare kruiden van de toko, die vind ik namelijk onwijs lekker.

Gister avond had ik niet zo’n zin om uitgebreid te koken maar gewoon iets heel simpels en gezonds doen en bedacht dat ik nog Naan-brood in huis had. Wat mij op het idee bracht wat salade ingrediënten te halen, kip en de meest simpele maaltijd in 20 minuten klaar te maken: Kip Tandori met Naan. Omdat ik absoluut lui was heb ik ook geen sausje gemaakt maar Raita saus gekocht. Een heerlijke frisse yoghurt munt-komkommer saus wat vaak in Indiase gerechten gebruikt wordt. Wat wil je nog meer door de weeks!? Easy Piecy Lemon Squeezy!!!

Steps

1
Done

Naan

Bereid de naan volgens de verpakking

2
Done

Kip Tandori

Snij de kipfilet in blokjes. | Meng de kip met 1 etlp olijfolie en de tandori kruiden. Laat het minimaal 10 minuten marineren.

Verhit 1 etlp olijfolie in een koekenpan | Bak de tandori kip in de pan tot deze gaar is zo'n 8-10 minuten.

3
Done

Snipper de sjalotten. | Halveer de tomaten. | Snij de komkommer in plakjes. | Snij de ijsbergsla in reepjes

Serveer de groenten, naan brood, raiki en tandori kip op tafel zodat iedereen hun eigen samenstelling kan maken.

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pinda Kip Udon
next
Cheesy Spinazie Macaroni
previous
Pinda Kip Udon
next
Cheesy Spinazie Macaroni

Add Your Comment