0 0
Little Buzz: Gedroogde Appelringen

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 Appel
1/2 tlp Kaneelpoeder

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Little Buzz: Gedroogde Appelringen

*recept Francesca van Berk

Lekkere Gezonde Snack voor jouw Baby van Francesca

  • 90 minuten
  • Serves 10
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Gedroogde Appelringen uit Mag ik nog een hapje150

Uit het leuke kookboek Mag ik nog een Hapje? het praktische handboek voor de culinaire opvoeding van kinderen’ van Francesca van Berk maakte ik deze lekkere en gezonde snack voor babies van af 7 maanden. Een echt Little Buzz Recept.

Leuk voor de kleine om aan een nieuwe structuur te wennen. Francesca maakt in haar boek de appelringen met kaneel. De eerste keer heb ik echter mijn kleine food lover zonder kaneel gegeven om eerst aan de gewone krokante appelringen smaak te wennen.

Meer over het boek van Francesca? Klik hier.
DSC09904-2

Gedroogde Appelringen uit Mag ik nog een hapje

 

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor tot 110 C
Bekleed een bakplaat met bakpapier.

2
Done

Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in flinterdunne ringen.
Leg de appelringen naast elkaar op de bakplaat en bestrooid de kaneel lichtjes over de appelringen (ik heb dit dus maar bij de helft van de appelringen gedaan.)

3
Done

Zet de bakplaat in de oven voor 30 minuten.
Draai de appelringen om en zet ze nog eens 30-60 minuten in de oven. Kijk na 30 minuten of ze al droog genoeg zijn.

De appelringen kun je 5 dagen bewaren in een afgesloten verpakking

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Geroosterde Honing Sinaasappel Kip
next
Kokos Brownies
previous
Geroosterde Honing Sinaasappel Kip
next
Kokos Brownies

Add Your Comment