0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
125 ml Melk of plantaardige melk
3 etlp pompoenpuree
1/2 tlp pumpkin spice
1 etlp suiker of ahorn siroop
1/2 tlp vanille extract
80 ml koffie/espresso
Topping
Slagroom
Kaneel

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Pumpkin Spice Latte

PSL

  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

  • Topping

Directions

Share

Pumpkin Spice Latte

Is het september dan is er maar één ding waar ik naar uit kijk: De Pumpkin Spice Latte van Starbucks. Het is misschien wel mijn favoriete drankje. Dit jaar kwamen ze ook uit met de PSL Frappachino en de PSL Cold Foam. De Cold Foam heb ik geprobeerd, maar dat was toch een teleurstelling. Ten eerste was het gewoon geen cold foam en ten tweede was het gewoon echt vies. Na drie slokjes heb ik het drankje weg gegooid. Hup, daar ging € 4,-. Yup een Pumpkin Spice Latte bij de Starbucks daar betaal je wel € 4,-  nog wat voor. Belachelijk! Toch heb ik het er voor over, want er is maar een kleine periode dat je het kunt drinken. Plus er zit geen Starbucks bij mij om de hoek, dus zo vaak drink ik het niet.

Thuis maar koffie maken. Ja ik heb het recept voor jouw zodat je nooit meer zonder mijn favoriete pompoen drankje hoeft. Ingewikkeld? Helemaal niet. Wel scheelt het als je al wat pompoenpuree en pumpkin spice al in huis hebt. Maar dat is ook geen straf om te hebben in deze tijd van het jaar.


TIP

  1. | Pompoen puree maken is heel simpel. Klik hier voor het recept.
  2. | Pumpkin spice maken is niet ingewikkeld. Klik hier voor het recept. Ter vervanging kun je ook speculaas of koekkruiden gebruiken met wat extra kaneel.

Maak je een van de recepten van Buzz in the Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @buzzinthekitchen en #bitk te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

PSL

In een pannetje verwarm de melk met de pompoenpuree tot het bijna gaat koken. Blijf wel roeren in de pan. | Haal de pan van het vuur en roer de pumpkin spcie, ahorn siroop en vanille er doorheen. | Giet het melk mengsel in een blender of gebruik een melk op schuimer om de melk te schuimen. | Schenk de melk in een glas en schenk de koffie aan de zijkant erbij.

2
Done

Something Extra

Maak de Pumpkin Spice Latte af mete en toef slagroom met wat kaneel eroverheen.

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Groene Mango Smoothie Bowl | Buzz in the Kitchen
previous
Groene Mango Smoothie Bowl
Citroen Courgette Cake | Buzz in the Kitchen
next
Citroen Courgette Cake
Groene Mango Smoothie Bowl | Buzz in the Kitchen
previous
Groene Mango Smoothie Bowl
Citroen Courgette Cake | Buzz in the Kitchen
next
Citroen Courgette Cake

Add Your Comment