0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
227 gram boter (ongezout)
2 eieren
180 gram suiker
1 tlp vanille
75 gram (1 doosje) aardbeienpudding mix
340 gram bloem
1 tlp baking soda
snufje zout
Vulling
340 gram roomkaas
100 gram poedersuiker
snufje zout

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Strawberry & Cream Pudding Koekjes

Valentine

  • Serves 12
  • Medium

Ingredients

  • Vulling

Directions

Share

Strawberry & Cream Pudding Koekjes

Dit recept staat al een tijdje op mijn must-bake lijst: pudding koekjes. En het is vast niet het soort koekje dat jij denkt. Het is namelijk een koekje gemaakt met instant-pudding. Van die klop-mix pudding doosjes uit de supermarkt. Op Pinterest zie ik dit heel vaak voorbij komen en nu wou ik het zelf wel eens proberen. Toch besloot ik een ook nog eens vulling aan het koekje te geven en zo werden het: strawberry & cream pudding koekjes.

Ik ben dol op koekjes bakken. Natuurlijk is nog altijd mijn favoriet mijn famous chocolate chip cookies. Maar zelfs hier probeer ik wel eens wat varianten bij uit. Laatst deed ik bijvoorbeeld smarties die mijn zoon nog had liggen er doorheen. Toch laat ik de optie open voor nieuwe koekjes en deze was erg lekker. Ik had gehoopt dat ze wat meer roze zouden zijn (ook leuker voor het plaatje natuurlijk), maar de aardbeien pudding smaak proef je zeker. Absoluut een aanrader dus om eens uit te proberen.


Maak je een van de recepten van Buzz in the Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @buzzinthekitchen en#bitk te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Mix de roomkaas zacht in een kom. | Voeg de poedersuiker en snufje zout toe en mix dit er door heen. | Zet het bakje roomkaas een half uur in de koelkast.

2
Done

Verwarm de oven voor op 180 graden. | Bekleed een bakplaat met bakpapier.

3
Done

In een kom mix de boter zacht. | Voeg de suiker toe en mix tot een kruimig beslag | Mix de eieren door de suiker samen met de vanille. |

4
Done

In een tweede kom ming de pudding poeder, de bloem, baking soda en zout door elkaar. | Voeg de bloem beetje bij beetje toe aan de boter tot het goed gemixt is.

5
Done

Neem een grote eetlepel van het koekbeslag in je hand en druk dit plat. | Doe een theelepel roomkaas in het midden van het koekje en doe het deeg er omheen tot een balletje. | Leg de deegbal op de bakplaat. Doe dit met al het deeg. Leg de koekjes wel iets uit elkaar.| Zet de bakplaat in de oven en bak de koekjes voor 10-12 minuten.

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Pompoen Bananen Tulband | Buzz in the Kitchen
previous
Pompoen Bananen Tulband
Chocolate Chip Aardbeien Pudding Cookies | Buzz in the Kitchen
next
Chocolate Chip Aardbeien Pudding Cookies
Pompoen Bananen Tulband | Buzz in the Kitchen
previous
Pompoen Bananen Tulband
Chocolate Chip Aardbeien Pudding Cookies | Buzz in the Kitchen
next
Chocolate Chip Aardbeien Pudding Cookies

Add Your Comment