0 0
Strawberry Pina Colada Bowl

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2 takjes Aalbessen
5 Aardbeien
10 stukjes Ananas
150 gram Kokosyoghurt
1 tlp Kokosrasp
2 etlp Muesli of Cruesli

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Strawberry Pina Colada Bowl

breakfast bowl

  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Strawberry Pina Colada Bowl

Strawberry Pina Colada Bowl |Buzz in the Kitchen recept

Misschien heb je het recept al voorbij zien komen op Instagram, zo niet dan heb ik het zomerse ontbijtje voor jouw: Strawberry Pina Colada Bowl. De afgelopen tijd is kokos yoghurt helemaal mijn ding. Mede omdat ik niet zo goed reageer op lactose en dus normale yoghurt probeer te vermijden. Met al het lekkere fruit wat de zomer te bieden heeft in mijn koelkast besloot ik een feestje te maken. Een zomers feestje, een tropisch feestje, een pina colada feestje. Je moet toch wat als je zwanger bent en geen cocktails mag. Een lekkere yoghurtbowl dus met het fruitige en smaak volle van een pina colada: ananas, kokos en in plaats van een maraschinokers; aalbessen.  Gezien ik nog heerlijke zelf geplukte aardbeien had liggen maakte ik er een strawberry pina colada van. Wat crusli of muesli erbij en je hebt een uitstekend begin van de dag. Happy Summer!

Strawberry Pina Colada Bowl | Buzz in the Kitchen ontbijt

Steps

1
Done

Was de aardbeien en aalbessen. | Haal de aalbessen van de takjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snij ze door de helft. | Schep de yoghurt in een kom. | Maak (voor het plaatje ;) ) een rij aalbessen, een rij ananas, een rij aardbeien, een rij muesli en een rij kokosrasp. | Enjoy Summer in a Bowl!

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Rabarber Aardbeien Crumble | Buzz in the Kitchen
previous
Rabarber Aardbeien Crumble
Bananenbrood - Buzz in the Kitchen
next
Bananenbrood
Rabarber Aardbeien Crumble | Buzz in the Kitchen
previous
Rabarber Aardbeien Crumble
Bananenbrood - Buzz in the Kitchen
next
Bananenbrood

Add Your Comment