0 0
Tostada uit de oven

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 kleine tortilla's
3 etlp Mexicaanse kruiden
3 etlp olie

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Tostada uit de oven

Homemade

  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Tostada uit de oven

Tostada’s ik had er nog nooit van gehoord. Tot ik een crunch wrap supreme at. Toen ik zelf besloot crunch wraps te maken, was het dus wel nodig om zelf tostada’s te maken. Tostada’s zijn gefrituurde tortilla’s, maar gezien ik geen frituur heb of airfryer en eigenlijk ook niet graag in een pan frituur. Besloot ik tostada uit de oven te maken. Een gezondere variant, maar in dit geval net zo lekker.

Maak jij de crunch wraps, dan heb je dit recept nodig en gelukkig is het zo klaar.

tostada uit de oven | Buzz in the kicthen


Maak je het recept van Buzz in the Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @buzzinthekitchen en #bitk te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor op 200 graden. | Bekleed een bakplaat met bakpapier.

2
Done

Leg de tortilla's op de bakplaat. | Smeer één kant in met olie en verdeel wat kruiden er overheen. | Draai de tortilla's om en doe het zelfde. | Zet de bakplaat in de oven en bak de tostada's 4 minuten. | Draai de tostada's om en bak nog eens 3-4 minuten. | Haal de bakplaat uit de oven een laat ze afkoelen.

!!! Elke oven is anders let dus goed op dat de tostada's goud bruin zijn, maar niet verbranden!

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
TEXMEX Kaassaus _ Buzz in the Kitchen
previous
TexMex Kaassaus
crunch wrap | Buzz in the Kitchen
next
Crunch Wrap
TEXMEX Kaassaus _ Buzz in the Kitchen
previous
TexMex Kaassaus
crunch wrap | Buzz in the Kitchen
next
Crunch Wrap

Add Your Comment