0 0
Tuna Melt Naan

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
160 gram tonijn (uit blik in olie)
2 tomaat
3 bosui
4 radijs
1/3 komkommer
1/2 paprika
2-3 etlp mayonaisse
1/2 citroen
1 naan
2 plakjes jonge kaas
zout en peper

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Tuna Melt Naan

Tuna Melt 2.0

  • 15 min
  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Tuna Melt Naan 03

Het maken van een tonijn salade is onwijs makkelijk om te doen. Iedereen heeft zijn eigen recept en brengt op zijn/haar manier het op smaak. Ik heb geen vast tonijn salade recept, vooral omdat ik het eigenlijk niet zo vaak maak. Van de week echter had ik een avond dat ik alleen at wat voor mij betekend lekker vis eten (mijn man is namelijk niet zo dol op vis). Ik besloot aan de slag te gaan met wat groenten die ik nog in de koelkast had liggen en alleen nog een naan brood te kopen en een blikje tonijn om zo een heerlijkeTuna Melt Naan te maken.

Een Tuna Melt is niets anders dan een tonijn salade met gesmolten kaas. Niet ingewikkeld, niet moeilijk om te maken maar zo onwijs lekker. Ik ben dol op naan brood en dacht daarom waarom niet een tuna melt naan. In nog geen half uur (afhankelijk van je oven warm en hoe lang de naan in de oven moet) ben je klaar. Ik had het als avond eten met nog wat tonijn salade als side, maar het is natuurlijk ook een perfecte lunch.

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor volgens de verpakking van het naan-brood.

Bak de naam volgens de verpakking.

Haal de naan uit de oven, maar laat de oven aan.

2
Done

Snij de tomaat in blokjes, de bosui in ringen, snij de radijs, kokommer en paprika in blokjes.

3
Done

Giet de tonijn af en meng deze met de groenten en mayonaise in een kom. Voeg het citroen sap toe en breng op smaak met zout en peper.

4
Done

Snij het naan-brood door de helft en leg de naan op aluminium folie op een bakplaat.

Doe 2-3 etlp van de tonijnsalade op de naan en leg een dubbelgevouwen plak kaas erop.

Doe de naan 2 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Freekeh Green Pesto
next
Ratatouille
previous
Freekeh Green Pesto
next
Ratatouille

Add Your Comment