0 0
Watermeloen Sap

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1/4 Watermeloen
20 st IJsblokjes
200 ml Water (koud)

Bookmark this recipe

You need to or register to bookmark/favorite this content.

Watermeloen Sap

Vitamientjes, Verfrissend en HEEEEEL lekker.

  • 5 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

bitk recept - watermeloen sap

 

In Bali, verbleven wij in een all-inclusive resort. Niet iets wat wij normaal doen maar met de gedachten dat ik zwanger ben en we vooraf niet wisten hoe ik me zou voelen, was het (achteraf gezien zeker) een goede keuze. Bij de all-in resort konden we de hele dag door eten en drinken. Wat ook cocktails betekende of in mijn geval mocktails. De mocktails vond ik uiteindelijk veelte zoet, maar op dag twee vond ik al mijn go-to drankje voor de vakantie: watermeloen sap! Na het bestellen (waarbij ik goed heb opgelet hoe het werd gemaakt) en de eerste slok ging er een wereld voor mij open: Hoe heb ik dit drankje nog nooit eerder gehad?!!!

Het vruchtvlees van de watermeloen wordt wat verdunt en verkoeld met water en ijsblokjes en vervolgens heb je een heerlijk zoet (niet te zoet), verkoelend drankje! Mijn ultieme zomer drankje! Ik zou bijna vergeten dat ik zo onwijs zit heb in een glas witte wijn (bijna zeg ik!). Vitamientjes, Verfrissend en HEEEEEL lekker. Als ik je nu nog niet heb overtuigd een watermeloen te kopen weet ik het ook niet meer. Fijne zomer!

Steps

1
Done

Snij het vruchtvlees van de watermeloen van de schil af.

Doe het watermeloen vruchtvlees, de ijsblokjes en het water in de blender en blender het helemaal fijn tot het een sap is. Kan zijn dat er nog kleine stukjes vruchtvlees blijven maar dat is op zich geen probleem.

Wendy

Met een altijd groeiende liefde voor koken, eten en reizen ben ik Buzz in the Kitchen begonnen. Enthousiast ga ik op zoek naar nieuwe recepten, hotspots en producten. Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Rode Fruit Scones
next
Sweet Ananas BBQ Spies
previous
Rode Fruit Scones
next
Sweet Ananas BBQ Spies

Add Your Comment