Over

Wendy van Buzz in the Kitchen

Van nooit hoeven te koken tot niets lievers doen dan nieuwe dingen uit proberen en recepten maken. Zo is Buzz in the Kitchen ontstaan! 

Toen ik nog thuis woonden bij mijn ouders hoefde ik nooit te koken. Wel vond ik het leuk om mijn moeder af en toe te helpen in de keuken en dan eigenlijk vooral als zij iets lekkers ging bakken. Bakken en recepten uitproberen heb ik van huis mee gekregen. Net zoals dat niet elk recept altijd lukt of werkt.

Eenmaal uit huis was ik op mezelf gewezen en moest ik wel de keuken instappen, met ik geef het toe af en toe een telefoontje naar mijn ouders voor tips. Door meer en meer te koken en bakken en online op zoek te gaan naar geweldige recepten ontstond bij mij een nieuwe liefde voor eten.

Het leukste van in de keuken staan en eten maken vind ik echter andere zoals mijn family, vrienden en collega’s gelukkig maken met wat ik heb gemaakt. Toen op een gegeven moment mij gevraagd werd om mijn recepten en door het lof van wat ik maakte besloot ik Buzz in the Kitchen te beginnen.

Buzz in the Kitchen is de plek waar ik mijn recepten, liefde, reizen en vondsten op het gebied van eten deel. Hiermee hoop ik andere te inspireren en vooral te trakteren op al het lekkers wat met eten te maken heeft.  Ik vind het leuk om mijn inspiratie en ontdekkingen te delen en hoopt dat het andere er toe zet om hun keuken heerlijk te laten bruisen (buzz)

~Wendy

Add Your Comment